بلاگ

Harvard Center For Middle Eastern Studies

زیاده روی این دو هفتهنامه در طرح مسائل و مشکلات درونی جامعه ارمنیان تهران زمینه ایجاد تنش و برخوردهای مداوم بین آنها را فراهم ساخت و مشکلات مالی چاپ و نشر نیز مزید بر علت و سرانجام منجر به تعطیلی تقریباً همزمان هر دو نشریه شد. به علت ناسازگاری اوضاع اقلیمی گیلان با طبیعت ارمنیان تعداد بسیاری از ارمنیان گیلان درگذشتند. در سنین نوجوانی به هند سفر کرد و در شهر کلکته به تحصیل پرداخت و در سال ۱۸۱۲م فارغالتحصیل شد. وجود یکصد و هشتاد و هفت کلیسا و کلیسای کوچک (دَیر) ارمنی در نقاط مختلف آذربایجان، مانند قره کلیسا در شهرستان چالدران (دوره صفوی)، کلیسای استفانوس مقدس در جلفای ارس (سده نهم میلادی)، کلیسای زور زور در در شهرستان ماکو در کنار سدبارون (دوره صفوی)، کلیسای مریممقدس درهشام (سدهٔ شانزدهم میلادی) و کلیسای موجومبار نشانههایی از حضور ارمنیان در این منطقه است. خوجا میناس در سال ۱۷۰۲ میلادی درگذشت؛ او مبلغ پانصد تومان به نوانخانهای که ساخته بود بخشید و یکصد تومان هم برای کارهای خیر منظور کرد.

این موضوع را می تونیم از منابعی که در کلاس آنلاین او بارگذاری شده، تشخیص دهیم. مدرسینی در لیست می بینید که در تدریس آنلاین متبحرند و بر همه ابزارهای تدریس مسلطند همچنین به زبان انگلیسی ریاضی درس می دهند، با او مستقیم ارتباط بگیرید یا فرم تدریس با ایشان را زیر پروفایلش پر کنید. مقصد ما از تحقیق در این مسیر، آن بود که بتوانیم برای مدیریت درست یک کلاس خصوصی، قوانینی وضع کنیم. سلیمان خان سهام الدوله که بسیار مورد اعتماد و توجه امیرکبیر بود پس از چندی به حکومت لرستان و خوزستان منصوب شد. در سال ۱۰۱۳ ه.ق شاه عباس بخش اعظمی از آذربایجان، ارمنستان و قرهباغ را از عثمانیان بازپس گرفت ولی بهمحض اطلاع از حرکت سردار عثمانی از شروان بسوی قارص، ساحل جنوبی رودخانه ارس عقبنشینی کرد و دستور داد ارمنیانی که در مسیر حرکت سپاهیان عثمانی اسکان داشتند، خانه و کاشانه خود را رها و به این منطقه کوچانده شوند. اگر چه شاه عباس بخش اعظمی از ساکنان ارمنی شهرها و روستاهای ارمنستان را به ایران کوچ داد، اما این بدان معنا نبود که این سرزمینها خالی از سکنه شدند. البته آنها در دبستانی در هر کجای دنیا که محصل هستند با اعتماد به معلم باتجربه تمرین می کنند که خوب درس را درک کنند و ایرادات خود را رفع کنند تا پس از مدتی بدون نیاز به معلم، به تنهایی اصطلاحات درس را متوجه می شوند و مستقل، می آموزند.

درک کنید و سپس تمرین بیشتر همان نوع مسئله، ذهن شما را برای استفاده مکرر از این راه حل آماده می کند و دیگری برای مسئله بعدی تفکر کمتری لازم است. آیا تمرین مداوم واقعاً بهبود عملکرد من را تضمین میکند؟ سالها پیش از آنکه شاه عباس بزرگ، ارمنیان را به داخل فلات ایران کوچ دهد، بازرگانان ارمنی از طریق شیراز و بندرعباس با هندوستان داد و ستد داشتند. این امر نشان میدهد که حداقل پنجاه سال پیش از مهاجرت اجباری بزرگ ارمنیان بازرگانان ارمنی در شیراز مستقر بوده و کلیسا و خانههایی داشتند. «هایک عجمیان»، محقق نام آشنای ارمنی، شش دهه پیش در قبرستان ارمنیان شیراز در باباکوهی (کوه)، سنگ مزارهایی از ارمنیان یافت که تاریخ ۱۵۵۰ میلادی داشتند. در روز ۱۲ اکتبر ۱۹۳۰ شش تن از جوانان ارمنی چهارمحال انجمن و دوستداران فرهنگ ارمنیان چهارمحال را به نام معلم خصوصی هندسه یازدهم آرور بنیاد نهادند. از جواهر سازان عصر معاصر میتوان به لوون آودیان را نام برد. شاه عباس که میدانست با این جمیعت انبوه از مردم بی دفاع نخواهد توانست در برابر این سپاهیان بایستد و بجنگد به سرداران لشکرش دستور داد که دستههای مردم را با سرعت بیشتری حرکت دهند؛ بنابراین، آن تعداد از جمیعت که قادر به حرکت نبودند، از جمله پیران و بیماران و کودکان، ناگزیر ماندند و پر واضح است که به چه سرنوشتی گرفتار آمدند.

«در سال ۱۸۷۵م در خانواده ملیکیانس که از ارمنیان همدان بود متولد شد و در تهران در مدرسه هایگازیان دیپلم گرفت و وارد کالج آمریکایی شد. کلیسای بوشهر در سال ۱۷۷۳ میلادی بازسازی شد و در سال ۱۸۱۹ میلادی به جای کلیسای قبلی کلیسای دیگری ساختند که بسیار شبیه کلیسای شیراز بود. در زمینه پزشکی (آنیک استپانیان) اولین زن دندانپزشک ایرانی است که او در سال در سال ۱۹۱۲ میلادی در تهران به دنیا آمد. در همین سال جهانگیرخان به درجه امیرتومانی نائل آمد و او بانی زرادخانه در ایران بود. جهت افزایش دانش شما خواننده گرامی، خوب است از متفکرین و مخترعین این علم نیز بدانیم که چه کسانی برای تسهیل در حل مسائل برای ما مسیر مناسب فراهم کرده اند: ریمن لول از متفکرینی بود که انواع دانستههای این علم را فهرست کرد و جدول و دایره کشید و محصولهای بدستآمده را در آنها جای داد و با قیاسها و مقابلها ترتیب قیاس برهانی ایجاد کرد و آن را به صورت ماشین درآورد تا شخص محتاج به فکر نباشد و بیمحاسبه سخت، جمع و تفریق و ضرب و تقسیم کند که همان ماشین حساب، نامیده شد!

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا